Over ons

AlfrescoTraining.nl is opgezet vanwege de grote vraag naar Alfresco-gerelateerde trainingen voor eindgebruikers, DIV-medewerkers en functioneel beheerders. Alfresco  is een populaire ECM systeem dat steeds groter wordt en veel meer bedrijven komen ermee in aanmerking.
 
De mensen achter AlfrescoTraining hebben ruime kennis en ervaring in de ICT en Alfresco, hierdoor hebben onze trainers en consultants hele goede didactische vaardigheden. Dit maakt ze bij uitstek geschikt om laagdrempelige ICT-cursussen te geven voor eindgebruikers, DIV-medewerkers en functioneel beheerders.
 
We hebben onze klanten met name in de overheid met het onderwerp zaakgericht werken en DIV. Hierbij moet men vooral denken aan DMS en RMA op het vakgebied van ECM.
 
AlfrescoTraining geeft trainingen op het gebied van Open Source Enterprise Content Management systemen. Daarnaast adviseert AlfrescoTraining grote en kleine organisaties bij de implementatie van hun ECM systeem. Hierbij wordt advies gegeven met betrekking tot het gebruiksvriendelijk en efficiënt inrichten van de systemen.